Over onze huurders

Onderstaand een overzicht van onze huurders. Door op te namen te klikken leest u meer over deze bedrijven en wat ze wellicht voor u kunnen betekenen. Doordat RFS een open structuur kent is er veel onderling contact tussen de verschillende bedrijven, wat een positief effect kan hebben bij het opbouwen of versterken van uw netwerk.

Training en coaching met doelgericht resultaat

Het succes van een organisatie hangt sterk af van de motivatie, de inzet, de competenties en de groei van mensen. Ieder mens heeft een veel groter potentieel dan wordt aangewend. Polderdijk en Partners is innovatief in de ontwikkeling van ambities, mentaliteit en competenties en richt zich daarbij niet alleen op kwaliteit en rendement, maar zeker ook op voldoening en plezier in werken.

 

Jouw maatwerk incompany training

De TCN trainingen bestaan uit 5 hoofdonderwerpen met ieder 12 modules. Uit deze  modules stellen we in overleg met de klant het perfecte trainingsprogramma voor de organisatie samen. Deze zelfde modules kunnen in open trainingsvorm gevolgd worden. Ideaal voor nieuwe medewerkers en extra herhaling en oefening voor huidige medewerkers. Naast alle hoofdonderwerpen bestaat de mogelijkheid tot extra verdieping.

 

‘ONTWIKKELING VAN NIEUWBOUW BINNEN DE CULTUUR EN HET KARAKTER VAN ZEELAND’

Zeeland Wonen springt in op de ontstane mogelijkheden op de Zeeuwse woningmarkt. Met oog voor de woningbehoefte, de schaal en woonwensen van de diverse doelgroepen. De producten niet alleen voor, maar ook met de consument ontwikkelen en hen daarbij optimaal ontzorgen.

Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en de vertaling naar nieuwe woonconcepten en architectonische samenhang is de uitdaging van Zeeland Wonen. Zeeland Wonen heeft de benodigde kennis en ervaring grotendeels in huis en waar nodig gaan we duurzame samenwerkingen aan met professionele partijen.

 

‘ALS IEMAND ZO’N PARTNER VERDIENT, BENT U HET’

De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. Daarom is het goed een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt als u te maken krijgt met verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie, vitaliteit of outplacement. Met respect voor de individuele werknemer én het gezonde bedrijf van de opdrachtgever.

 

‘Wij zijn BOOM’ 

Duurzame vooruitgang voor organisaties, hun mensen én hun omgeving. Daar staan we voor. Maar die stap vooruit is niet vanzelfsprekend in deze snel veranderende wereld. Er heerst een dynamische, complexe werkelijkheid, waarin voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden worden gevraagd. Wij zijn ervan overtuigd dat een integrale benadering nodig is, om in dit tijdperk succesvol te zijn.

 

 

G4S Security Services 

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doen we door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties.

 

 

Uw partner in administratieve automatisering

Uw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van administratieve automatisering. Dit is mogelijk met de ondersteuning van BoostXXL. Met BoostXXL ondersteun ik uw implementatie en optimalisatie traject. Dankzij jarenlange ervaring met het optimaliseren en automatiseren van administratieve processen, het werken met financiële- en salarissoftware en het opstellen van management-, jaarrekening- en ad hoc rapportages weet ik goed wat de mogelijkheden zijn en waar de valkuilen liggen.

 


HET BUREAU VOOR VAKBEKWAAM ELEKTROTECHNISCH PERSONEEL IN ZEELAND

TECHTEAM richt zich op uitzending en detachering van elektrotechnisch personeel, van uitvoerend tot aan midden en hoger kader. Ook werving en selectie behoort tot de mogelijkheden. De vakmensen van TECHTEAM vormen een sterk team waarin teamspirit en vakmanschap hand in hand gaan.

 


LEVEN ZOALS JIJ DAT WILT, ONDERSTEUND DOOR sdw

SDW ondersteunt jou met: Wonen, Leren, Leven en Werken.
Je kunt bij SDW terecht als het zelf even niet meer lukt. Dat kan om kleine of grote dingen gaan. Zijn er problemen in je gezin ? Wil je een opleiding of baan vinden ? Op jezelf wonen ? Of wil je andere mensen ontmoeten ? Neem dan contact met ons op.

Ook huurder worden? Neem contact op voor de mogelijkheden!